Wilt u voor een dakrenovatie in Voorburg specialisten inhuren? Gebroeders Rijgersberg Dakwerken hebben een bewezen staat van dienst. In regio Voorburg hebben wij dan ook al talloze jaren professionele dakrenovaties en andere renovatie-, reparatie- en nieuwbouw werkzaamheden uitgevoerd. Dus voor een dak renovatie of simpelweg het hele dak vernieuwen in Voorburg, bent u bij Rijgersberg Dakwerken aan het juiste adres. Onze prijzen zijn alleszins betaalbaar voor iedereen, terwijl onze kwaliteit altijd van het hoogste niveau is.

Een dakrenovatie in Voorburg laat u direct uitvoeren door Rijgersberg Dakwerken. Bij al onze werkzaamheden bent u dan ook verzekerd van:

  • Altijd snelle service;
  • Garantie op al onze vakkundig uitgevoerde werkzaamheden;
  • Voordelige tarieven;
  • We hebben de nodige vakkennis en ervaring voor een perfect eindresultaat;

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor een dakrenovatie of over het geheel dak vernieuwen in Voorburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit doet u via ons contact formulier of bel direct naar 070 – 889 09 21. U vindt ons aan de Olieslagerslaan 38 in Den Haag.

Verschillende dakrenovatie Voorburg mogelijk

Elke dakrenovatie in Voorburg verschilt per situatie. Niet ieder dak is immers hetzelfde. Ook de vorm, materialen en constructie van uw dak zullen dus bepalen welk soort dakrenovatie er nodig is. Dit geldt ook bij een dak renovatie in Voorburg.

Gelukkig is geen techniek of type dak ons onbekend. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in leistenen daken, bitumineuze daken, kunststof daken (EPDM), pannendaken, daken van zink en lood en daken van golfplaten en shingles. Wat voor dak u ook heeft, uw dak in Voorburg krijgt precies de renovatie die het verdient.

Direct een prijsindicatie opvragen voor dak vernieuwen in Voorburg?

Wilt u een prijsindicatie voor dak vernieuwen in Voorburg? Onze medewerkers informeren u graag over de vele mogelijkheden en zullen u altijd vooraf informeren over de eventuele kosten van de werkzaamheden aan een dak renovatie of zelfs geheel dak vernieuwen in Voorburg. Stuur dus direct een bericht via ons contactformulier of bel naar 070 – 889 09 21.